Centrum Natuurgeneeskunde

Bij lichaamsgerichte behandelingen is het uitgangspunt dat lichaam, geest en ziel een niet los van elkaar bestaande verbinding hebben.

Je lichaam is je meest waardevolle bezit dat werkelijk van jou is. Zonder je lichaam zou je hier niet op de aarde kunnen bestaan. Jouw lichaam is jouw creatie en is van jou afhankelijk betreffende voeding, bescherming en liefde.

Via je lichaam kunnen gevoelens en gedachten tot uiting komen. Je zit bijvoorbeeld niet lekker in je vel en je ervaart stress, vermoeidheid, zwaarte, spanning, onrust, pijn enz. door geestelijke of emotionele belasting. Dit soort ongemakken geven aan waar het vrij stromen van energie niet goed verloopt. Er kunnen bijvoorbeeld emoties vastzitten, maar de meeste van ons zijn de verbinding met het eigen lichaam verloren en begrijpen vaak niet goed wat het lichaam te vertellen heeft.

Een lichaamsgerichte behandeling zoals massage en voetreflex brengt ONTSPANNING en RUST. Het zorgt voor betere doorstroming van energie en het vrijmaken van blokkades en pijnen zowel op lichamelijk als mentaal-emotioneel niveau.

De Dorn methode en Breuss massage richten zich specifiek op ongemakken rondom de wervelkolom van nek tot onderrug,

Wanneer voor een lichaamsgerichte behandeling kiezen

Er zijn heel veel indicaties waarbij een lichaamsgerichte behandeling ingezet kan worden. De nadruk ligt op ontspanning, verbinding maken met je lichaam, informatie ontvangen van je lichaam en een worden met je lichaam.

De behandelingen kunnen een goede aanvulling zijn op elke andere vorm van therapie.

Mocht je vragen hebben over je klacht(en) bel/e-mail dan gerust voor informatie of vraag een kennismakingsgesprek aan.

Aan de hand van jouw specifieke klacht(en) wordt gekeken welke behandeling het meest geschikt is. Denk hierbij aan een ontspanningsmassage van nek, schouder en rug of van de benen, voeten, Dorn methode of Breuss massage, voetreflex of een meer spiritueel gerichte massage.

Lichaamsgerichte Behandelmethodes:

Voetreflexzone
Therapie

Voetreflexzone Therapie

Massage
 

Massage

Breuss Massage
 

Breuss Massage

Dorn Therapie
 

dorn