Centrum Natuurgeneeskunde

Door een massage ervaar je doorgaans een diep gevoel van ONTSPANNING en RUST in het dagelijks leven van: moeten presteren, alles onder controle hebben en het denken.

Vastgehouden spanning in je lichaam en/of de geest wordt vrijgemaakt. De energie krijgt de kans om weer beter door je hele lichaam te stromen.

De ontspanning biedt je een geweldige kans om het contact met je lichaam, je kostbaarste bezit, te verbeteren en daarmee ook met je gevoel en je intuïtie Je kan je bijvoorbeeld meer bewust worden van wat de drive en passie in jouw leven is.

Wanneer voor massage kiezen

Eigenlijk is massage voor iedereen geschikt als heerlijke WELLNESS behandeling. Maar herken je jezelf in (een van) onderstaande klachten, dan kan massage zeker verlichting bieden:

Rusteloosheid, burnout, angst, gebrek aan energie, hoofdpijn, verkramping van nek en schouders, niet lekker in je vel zitten, verminderd contact tussen hoofd (denken) en lichaam (voelen), pijnklachten, stijfheid, zware of vermoeide benen

 

5 verschillende massages

 

Nek-schouder-rug ontspanningsmassage

Hoofd, nek en schouders zijn plekken waar spanning gemakkelijk kan gaan vastzitten. Ook de onderrug kan pijnklachten geven door verkramping. Massage van nek tot onderrug geeft verlichting van spanningsklachten en verbeterde doorbloeding.

Tijdens de massage kan gebruik gemaakt worden van cupping / schropfen om de massage een diepere, meer intensere uitwerking te geven

rugmassage

 

Hotstonemassage

Bij een hotstone massage wordt met warme basaltstenen gemasseerd. Deze stenen zorgen voor diepe warmte toevoeging aan het lichaam. Dit effect gaat door tot de onderliggende spieren en werkt ontkrampend en rustgevend. Je voelt je heerlijk ontspannen.

hotstone

 

Voet- en beenmassage

Voeten en benen kunnen door verminderde beweging voor verschillende klachten zorgen zoals koude voeten, stijfheid, vermoeidheid, pijn en vochtophoping. Vooral bij de ouder wordende mens kan dit tot ongemakken leiden.

Door deze massage worden de spieren, de pezen en de gewrichten soepel gehouden. De doorbloeding verbetert voor een betere conditie van de voeten en benen. Indien gewenst kan de voet- en beenmassage gecombineerd worden met voetreflex.

voetmassage

 

Breuss - ruggenwervelmassage (door Rudolf Breuß)

Breuss massage is een fijngevoelige, energetische massage van de tussenwervelschijven, gericht op de verbetering van de functie van de tussenwervelschijven. Het zorgt ervoor dat de wervelkolom beter gestrekt wordt.

Doordat de massage zo goed ontspant kunnen veel rugproblemen zoals ischias, hernia, spit en klachten van het SI-gewricht verminderd worden. Door de werking op het zenuwweefsel werkt deze massage ook zeer ontspannend bij stressklachten.

breuss

 

Spirituele ontspanningsmassage

Dit is een zeer bijzondere ontspanningsmassage met warme edelstenen die tevens een hoge energietrilling dragen.

Een massage met deze geënergetiseerde edelstenen zorgt voor het opnemen en integreren van helende energie. Dit heeft een positief effect op het vergroten van je bewustzijn en is behulpzaam bij het ontwakingsproces. Voor meer info zie lichtvolzijn.nl

Elyah stenen