Centrum Natuurgeneeskunde

Kennismakingsgesprek

Tijdens een vrijblijvende korte kennismaking kan je al je vragen stellen die je hebt rondom jouw klacht(en). Daarbij kan ik uitleggen wat de verschillende behandelmethodes zijn. We bespreken de mogelijkheden en jouw verwachtingen. Wat wil jij ? En hoe wil je dat ? Hierna bepalen we samen of een behandeling zinvol zou kunnen zijn en welke behandelmethodes hierbij betrokken kunnen worden.

Ik ben een voorstander van een open samenwerking en adviseer je daarom altijd, om jouw behandelend (huis)arts, specialist en/of therapeut enz. op de hoogte te brengen dat je bij ons in behandeling bent of wilt gaan.

 

Intake met 1ste consult / behandeling

Dit consult is erop gericht om meer inzicht te verkrijgen in jouw klachten(en): waar zijn lichaam, geest en/of ziel uit balans geraakt?

We praten tijdens de intake over jouw klacht(en) maar ook komen je gevoelens, emoties, denkpatronen, jouw passies en uitdagingen en de spirituele zingeving van jouw leven aan de orde.

Naast het anamnesegesprek maak ik – als daar aanleiding voor is - ook gebruik van een aantal andere diagnosetechnieken zoals een bloeddrukmeting, oogdiagnostiek, pols- en tongdiagnostiek, urineonderzoek en faecesanalyse.

 

oogdiagnostiek
polsdiagnostiek
tongdiagnostiek

Vervolgconsult / behandeling

Tijdens de vervolgconsulten bespreken we het verloop van de behandeling gezien jouw klacht(en).

Meestal geef ik je ook tips en adviezen, om zelf in je leven toe te passen. Op deze manier werk je naast de behandeling ook zelf bewust, aan het stimuleren en herstellen van het zelfherstellend vermogen van je lichaam, geest en ziel.

Mocht er tijdens de behandeling aanleiding zijn om je naar andere vormen van diagnose of hulpverlening te verwijzen zal ik dit altijd met je bespreken.

 

Telefonisch spreekuur

Als je naar aanleiding van een consult vragen hebt kan je me altijd bellen. Het gemakkelijkste gaat dit tijdens het telefonisch spreekuur op dinsdagavond.

Zoals je zult begrijpen, neem ik tijdens een consult de telefoon niet op, maar je bent vrij om de voicemail in te spreken. Je kunt je vragen natuurlijk ook altijd per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. stellen. Je krijgt dan zo snel mogelijk een antwoord.