Ervaringen acupunctuur en voetreflex.

Van vrouwen met hormonale klachten. 

Overgangsklachten en acupunctuur

Een aantal jaar geleden kreeg ik na lange tijd weer last van menstruele migraines. Toen ik voor een intake bij Barbara terecht kwam voelde het meteen goed. Barbara is zeer empatisch en bereid te kijken hoe ze je ‘kwaal’ op de beste manier die bij jouw past kan verhelpen. Ze heeft mij op belangrijke momenten in mijn leven enorm goed vooruit gebracht. Naast haar medische therapie kan ze je ook goed coachen. Ze is praktisch ingesteld. Ik bevind mij nu middenin de overgang en op elke verandering en ongemak zoeken we dmv acupunctuur, vitamine supplementen en coaching naar verlichting.
Ik ben heel blij met Barbara.

 

Michelle

Voetreflexbehandeling

“Barbaraaaa bedankt voor de voetreflexbehandeling gisteren. Voel me 10 keer beter.”

 

Zeynep

Acupunctuur is een aanrader!

Lieve Barbara, Sinds ik kennis heb gemaakt met jou en de wereld van acupunctuur en zoveel ben opgeknapt , wil ik het iedereen aanraden om deze wijze van geneeskunst ook eens te ervaren. Met veel dankbaarheid,

 

Betty

Voetreflex helpt bij burn-out

Na goede ervaringen met mijn zoon heb ikzelf (31) ook aan de bel getrokken toen ik Burn-out klachten had. Door middel van voetreflex en coachingsgesprekken zijn mijn klachten verholpen. Nu kom ik elke maand weer langs voor een voetreflexmassage om mijn lichaam in balans te houden en mezelf te ontspannen.
3 jaar daarvoor kwam ik voor het eerst bij Barbara terecht voor mijn zoon(11). Hij zat niet helemaal lekker in zijn vel en was erg onzeker. Door middel van Bachbloesem druppels kwam hij weer in balans met zichzelf. Het bijzondere is dat hij zelf kaarten mag uitzoeken en deze kaarten kloppen altijd met zijn emoties en worden hier de Bachbloesemdruppels op gebaseerd.
Barbara is een topvrouw die ik iedereen aan zal raden:)

 

Naomie

Acupunctuur en bekkenklachten

Na meerdere zwangerschappen had ik last gehouden van bekkeninstabiliteit, vochtophoping,  tintelende armen en benen, dunner wordend haar en moeheid. Ook had ik last van klachten ten gevolge van een beenlengte verschil. Barbara heeft door middel van vragen mijn problemen zeer deskundig in kaart gebracht. Ze is een zeer positief ingesteld persoon. Ze is makkelijk om mee te praten en heeft uitgebreide kennis en ervaring.
Van de Dorn therapie heb ik meteen profijt gehad. Na een paar behandelingen waren mijn bekkenklachten en de klachten door mijn beenlengte verschil zo goed als weg.
Barbara heeft voor mijn andere vragen acupunctuur, Schussler zouten en Bach druppels gebruikt. Hier ben ik ook ontzettend tevreden over. Ik merk een enorm verschil en verbetering. Ook mijn kinderen komen inmiddels met enige regelmaat bij haar.
Ik zou het voor iedereen aan willen raden.

 

Gabi

Voetreflex ontspant voeten en benen

Pijnlijke voeten en benen ontspannen door voetreflex.
Voetreflex is voor mij een heerlijk moment, waarbij de drukpunten goed mijn lichaam, benen, voeten stimuleert en heerlijk tot ontspanning komt.

 

R.H.

Acupunctuur bij hevige menstruatie

De behandeling doet mij erg goed. Het lijkt alsof er meer balans is in mijn hormonen. En sinds de behandeling heb ik geen zware menstruatie gehad. Ben heel tevreden.

 

Sabrina

Voetreflex tijdens zwangerschap

Barbara is een hele fijne, rustige, positieve en professioneel deskundige waarbij je je snel op je gemakt voelt. Barbara heeft mij bij mijn zwangerschap beide keren goed geholpen met ontspannende voetreflex massages en acupunctuur. Ik heb er veel baat bij gehad en ik kan Barbara van harte aanbevelen.

 

Elles

Acupunctuur en menstruatiepijn

Mijn klacht was dat ik erg hevige menstruatie- pijn en kramp had. Medicijnen hielpen mij niet genoeg, vandaar dat ik verder ben gaan kijken en zo bij Barbara ben terecht gekomen.
Barbara nam alle tijd om met mij kennis te maken en mijn klachten te bespreken. Tijdens de periode dat ik behandeld werd, stond zij altijd open voor contact over hoe het ging en of er verbetering/verslechtering was en waar dit vandaan zou kunnen komen.
Ik heb de behandeling altijd als prettig ervaren, waarbij rust en ontspannen zijn altijd voor op staan.

 

Josien

Beter in mijn vel.

Ik ben bij je gekomen omdat ik niet lekker in mijn vel zat. Spanning en stress. Ik vind de behandeling prettig en kom altijd ontspannen terug,ook voel ik mij op mijn gemak bij jou en kan mijn verhaal kwijt als dat nodig is. Ik voel me beter in mijn vel en heb meer vertrouwen in mij zelf. Groet,

 

Betsy

Voetreflex bij somberheid

Ik ben bij Barbara terecht gekomen omdat ik last had van lusteloosheid, neerslachtig, angsten, onzeker, hoofdpijn, oorsuizing en lichamelijke spanningen.
Voor mijn behandeling bij Barbara praten we altijd eerst op een zeer prettige manier je voelt je gelijk op je gemak bij haar. Ze geeft je veel inzicht, tips en advies. Soms kan ze ook erg grappig zijn en maakt ze het allemaal wat luchtiger en dat voelt goed. Dit samen met voetreflex  is het een goede combinatie voor lichaam en geest. Ik maak hierdoor een mooie groei door en ben blijer van binnen. Mijn klachten zijn zo goed als weg. Ik blijf eraan werken met ondersteuning van Barbara. Ik ben erg blij met haar.

 

Linda

Acupunctuur en rugklachten

“Ik heb na onderzoek bij de neuroloog en vele behandelingen by de fysio voor mijn rugklachten (geen resultaat) gekozen voor acupunctuur en na de eerste keer zo veel verlichting raad het iedereen aan ben erg tevreden”

 

Alieny

Ontmoetingen met Barbara

Door ontmoetingen met Barbara word ik me meer bewust dat het belangrijk is dat ik ook voor mezelf zorg. Dit lijkt een logisch gegeven, maar voor mij is de realiteit vaak dat mijn zorg naar de ander uitgaat. Daar is niets mis mee, wat mij betreft. Maar mijn inzicht in zelfzorg wordt bij Barbara gevoed en versterkt. Om dit verder te ontwikkelen maak ik graag een afspraak met Barbara! Haar prettige nuchterheid en tevens liefdevolle houding zorgen ervoor dat ik me voor dit proces kan openstellen.

 

Monique

Of ik jou kan helpen?

Maak een vrijblijvende belafspraak met mij, dan zijn we er zo achter. Je regelt dat eenvoudig via mijn afspraak pagina >>.

GRATIS CHECKLIST

"Razende Hormonen"

Ontdek of jouw klachten door een hormonale disbalans komen.

Je hebt je met succes ingeschreven!