Voetreflex Enschede

Ik help vrouwen met emotionele schommelingen tijdens de overgang en rondom de menstruatie

Centrum Natuurgeneeskunde & Acupunctuur Enschede

Sinds 2001 ben ik voetreflextherapeut in Enschede. Ik  heb mij gespecialiseerd in de behandeling van vrouwen met hormonale klachten rondom de menstruatie en in de overgang. Met name nervositeit, spanning en stemmingswisselingen.

Ik combineer de voetreflexmassage met advies over kruiden en voeding passend bij jouw klacht. Daarnaast gebruik ik mindfulness en spirituele bewustwordingstechnieken. 

Vanaf week 40 helpt voetreflex bevalling opwekken. Om net dat steuntje in de rug te zijn om de bevalling op gang te laten komen.

voetreflex enschede

“Ik had last van lusteloosheid, neerslachtig, angsten, onzeker, hoofdpijn, oorsuizing en lichamelijke spanningen. Ik voel me gelijk op me gemak bij haar. Ze geeft je veel inzicht, tips. Ze kan ook erg grappig zijn en maakt ze het allemaal wat luchtiger en dat voelt goed. Dit samen met voetreflex maak ik hierdoor een mooie groei door en ben blijer van binnen. Mijn klachten zijn zo goed als weg. Ik blijf eraan werken met ondersteuning van Barbara. Ik ben erg blij met haar.”

Linda

“Barbara is een hele fijne, rustige, positieve en professioneel deskundige waarbij je je snel op je gemakt voelt. Barbara heeft mij bij beide zwangerschappen goed geholpen met ontspannende voetreflex. Ik heb er veel baat bij gehad en ik kan Barbara van harte aanbevelen.”

Elles

Voetreflex behandeling

Bij een voetreflexbehandeling ligt de nadruk op ontspanning van het hormonale systeem. 

Tijdens de reflexologie behandeling begeleid ik je met een mindfulness oefening. Zo kan je goed je gedachten loslaten en genieten van het moment. Dit heeft een enorme meerwaarde voor de gezondheid van je lichaam, geest én humeur. Het wordt als zeer positief en aangenaam ervaren.

De voetreflexmassage heeft een regulerende werking op o.a. het hormoonstelsel en versterkt het zelfgenezende vermogen. Ook verbeteren pijnlijke voeten en benen. De rust en ontspanning brengt je dichter bij jezelf.

Voetreflex Enschede is een onderdeel binnen de natuurgeneeskunde. Als natuurgeneeskundige geef ik daarom ook advies over voeding, kruiden en supplementen passend bij jouw klacht.

N

Vergoeding? Ja!

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NWP. Voetreflex wordt daarom gedeeltelijk of geheel vergoed. Het valt onder de aanvullende verzekering. Kijk onder alternatieve geneeswijzen. Tip: Kijk vooraf even na wat de precieze vergoeding voor jou is.

Prijzen Voetreflex Enschede

Intake met behandeling

Intake

We beginnen met een uitgebreid vraaggesprek over de klachten en de oorzaak.

Behandeling voetreflex

Je gaat heerlijk genieten van de ontspannen voetreflexbehandeling.

Hoelang duurt de afspraak

De afspraak duur ongeveer 60 à 75 minuten.

Prijs

€ 80

Vergoeding

Ja. De meest zorgverzekeraars vergoeden (een deel) van de kosten.

Vervolgbehandeling

Evaluatie

We bespreken kort wat het resultaat van de vorige behandeling is geweest.

Behandeling voetreflex

Je gaat opnieuw heerlijk genieten van de voetreflexbehandeling.

Hoelang duurt de afspraak

De afspraak duur ongeveer 50 à 60 minuten.

Prijs

€ 60

Vergoeding

Ja. De meest zorgverzekeraars vergoeden (een deel) van de kosten.

Centrum Natuurgeneeskunde & Acupunctuur

Beatrixstraat 10
7511 KK Enschede, Overijssel
Nederland
Telefoon: +31 6 23 19 02 16
E-mail: info@centrumnatuurgeneeskunde.nl
URL: https://centrumnatuurgeneeskunde.nl/
Kamer-van-Koophandelnummer: 08209092
Prijsindicatie: $$
Maandag8:00 - 17:00
Dinsdag8:30 - 17:00
Woensdag8:30 - 17:00
Donderdag8:30 - 17:00
Vrijdag8:30 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

“Voetreflex is voor mij een heerlijk moment, waarbij de drukpunten goed mijn lichaam, benen, voeten stimuleert en heerlijk tot ontspanning komt.”

R.H.

“Door ontmoetingen met Barbara word ik me meer bewust dat het belangrijk is dat ik ook voor mezelf zorg. Dit lijkt een logisch gegeven, maar voor mij is de realiteit vaak dat mijn zorg naar de ander uitgaat. Daar is niets mis mee, wat mij betreft. Maar mijn inzicht in zelfzorg wordt bij Barbara gevoed en versterkt. Om dit verder te ontwikkelen maak ik graag een afspraak met Barbara! Haar prettige nuchterheid en tevens liefdevolle houding zorgen ervoor dat ik me voor dit proces kan openstellen.”

Monique

Voetreflex Enschede

Heb je een vraag over een voetreflex behandeling in Enschede? Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op.

13 + 14 =

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in het privacybeleid.

GRATIS CHECKLIST

"Razende Hormonen"

Ontdek of jouw klachten door een hormonale disbalans komen.

Je hebt je met succes ingeschreven!